注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

龍的传人

我们都是亚洲人

 
 
 

日志

 
 
关于我

爱和好朋友一起出去玩,爱和爸爸妈妈一起出去旅游,最终就是几个字:爱玩男孩

网易考拉推荐

A bad day and good day  

2016-03-31 18:54:01|  分类: 英文类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
      Today  is  Thursday , this  is  a  bad  day . Because  today’s  course  is  not  good , we  have  three  Chinese  classes  and  two math  classes . Today's  homework  is  less , so  my  friend  and  I  paly  basketball  after  school . But  tomorrow  we  can  paly  basketball  for  a  long  time . Tomorrow  is  so  good . Because  I  am  going  to  learn  the  guitar  and  watch  TV  in  the  evening . So  I’m  looking  forward  to  the  arrival  of  tomorrow.
 译文:
题目:不好的一天和美好的一天
文章:今天是星期四,是不好的一天,因为今天的课程不好,我们有三节语文课和两节数学课,今天的作业比较少,于是在放学之后我和我朋友打了一会儿篮球。但是明天我们还能多打一会儿。明天很好,因为我要去学习吉他并在晚上看电视。于是我很盼望着明天的到来。
个别词语解释:course(课程) after  school(在放学之后)  
for  a  long  time(更长的时间)  guitar(吉他)  forward(向前)arrival(到来)
looking  forward  to  the  arrival  of  tomeorrow . (盼望着明天的到来)
  评论这张
 
阅读(26)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017